Abonează-te la Rețelele noastre sociale și află de Reducerile Exclusive

Telefonează direct consultantul sau Chat Online
+373 (0) 69 51 51 51

No products in the cart.

Ai nevoie de ajutor? Scrie-ne epilshop@gmail.com

Pastă de zahăr “STRAWBERRY” COLORIX pentru epilare 1500g

460,00 MDL

Masa: 1500g

Cumpără mai mult - Economisește mai mult!

Buy from 3 to 5 items and get 5% OFF
on each product
Buy from 6 to 11 items and get 10% OFF
on each product
Buy from 12 to 23 items and get 15% OFF
on each product
Categories:

Share:

DESCRIERE

Pasta de zahăr STRAWBERRY de la marca comercială COLORIX este o pastă aromatizată, de culoarea roșie-aprinsă, universală, destinată epilării tuturor tipurilor de păr pe orice suprafață a pielii – preponderent mâini și picioare. Păstrează celulele vii ale pielii, înlăturând doar celulele moarte de pe suprafața pielii, efectuând astfel și un peeling ușor al pielii. Nu provoacă reacții alergice sau iritații.

Efectul durează 3-4 săptămâni.

Instrucțiuni de utilizare:

Preâncălziți pasta până la 38 °C într-un încălzitor de zahăr special sau într-un cuptor cu microunde. Cu o spatulă, luați opuțină pastă de mărimea unei nuci și aplicați pe piele împotriva creșterii părului. Realizați procedura de îndepărtare a părului în direcția creșterii părului.

PRINCIPALELE INGREDIENTE:

Glucoză, fructoză, apă, coloranți alimentari, arome alimentare, acid citric.

POSTEPILARE:

În primele 24 de ore după procedură, evitați expunerea prelungită la soare sau la solar, este recomandat să vă abțineți de la saună și piscină, să nu folosiți hidratante și deodorante parfumate. Utilizați produse speciale înainte și după epilare pentru a vă bucura de procedură.

NOTĂ:

Numai pentru uz profesional. Depozitați produsul într-un loc răcoros și uscat, cu capacul bine închis. Numai pentru uz extern.

GARANȚIA CALITĂȚII:

Produsul este certificat. Controlat dermatologic.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pastă de zahăr “STRAWBERRY” COLORIX pentru epilare 1500g”

Your email address will not be published. Required fields are marked